Hoppa till sidans innehåll

Villkor Träningskort


1) Träningskortet är giltigt alternativt 1 mån / kvartal / 6 mån / 1 år och kan icke överlåtas till annan person. Träningskortet kan ej sägas upp i förtid utan löper enligt avtalets period.
 2) Korpens medlemskap är obligatoriskt 100:-/år, betalas i samband med köp av träningskort.
3) Som kund är du kollektivt försäkrad. För att din försäkring ska gälla ska du dra ditt kort i kortläsaren varje gång du tränar. Du ansvarar för att du är i lämplig fysisk kondition för att tillgodogöra dig träningen.
4) Medlemskapet/Träningskortet är personligt och kan inte överlåtas till annan person. Vid kontroll ska du kunna visa upp legitimation och giltigt träningskort/nyckelkort.
5) Målsman är ansvarig för medlem som inte är myndig. Intyg från målsman skall lämnas innan första träningstillfället. Åldersgräns för träning på gymmet är året medlemmen fyller 13 år.
6) Inpasseringskortet berättigar dig till träning måndag-torsdag 05.00-22.00, fredag och lördag 05.00-19.00 och söndag 05.00-22.00. Reducerade öppettider kan förekomma i samband med helgdagar och allmänna fridagar, förändring av öppettiderna berättigar inte till förlängning av avtal eller återbetalning av avgift.
7) Träningskortet är en värdehandling och fungerar till gym och gruppträning. Vid förlust av träningskort ska anmälan göras till www.korpenmotala.se. Nytt kort kostar 100 kronor
8) Korpen ansvarar inte för förlust av kläder, värdesaker eller andra tillhörigheter, även om förvaring skett i förvaringsskåp.
Uppmärksammar man  att något är trasigt eller fel på anläggningen är man skyldig att rapportera detta till personalen.

 

 

 9) Som medlem är du skyldig att följa de regler och anvisningar  som Korpen fastställer för gymmet. Du ska vara aktsam med den utrustning som finns i anläggningen. Skulle skada uppkomma genom kundens eller av denne insläppta personers vållande, är kunden ersättningsskyldig. Du får inte uppehålla dig i anläggningen om du inte tränar.
10) Korpen lyder under och tillämpar Idrottens Antidopningsreglemente, se www.rf.se.
11) Vid avstängning från träning på grund av avtalsbrott erhålls ingen återbetalning av erlagda avgifter.
12) Vid grova fall av regelbrott, t ex släppa in någon utan träningskort i gymmet hos Korpen, blir du avstängd från fortsatt träning, samt betala straffavgift.
13) Andvändning och/eller försäljning av preparat på RF:s dopinglista är förbjudet och medför avstängning från fortsatt träning. Dopingkontroller kan förekomma. Alla kortinnehavare är skyldiga att vid anmodan, låta sig dopingtestas. Den som nekar att bli testad kommer omgående att avstängas från fortsatt träning.
14) Gruppträning bokas via www.korpen-motala.se alt Korpen app. Zoezi
15) Jag samtycker att Korpen kommunicerar med mig via e-post, sms och telefon.
OBS! För autogiromedlem, efter bindningstid så löper avtalet vidare med uppsägningstid 1 månad.

 

Uppdaterad: 03 JAN 2017 11:37 Skribent: Annelie Hagen
E-post: Adressen Gömd

Våra öppettider

Köp träningskort

Gruppträningsbokning

Lagidrotter, matcher/resultat

instagram logga

 

I vår lokal finns...

Hjärtstarter

benify_130x40 (1) 

                                                                   wellnet_graytag.png 

  

Postadress:
Korpen Motala - Korpen
Östermalmsgatan 13
59135 Motala

Kontakt:
Tel: 0141215911
E-post: This is a mailto link

Se all info