Hoppa till sidans innehåll

Gräsroten - Svenska Spel


Korpen Motala i samarbete med Gräsroten och Svenska spel

 

Vad innebär Gräsroten?

Svenska Spel delar årligen ut 50 miljoner kronor till RF-anslutna idrottsföreningar runt om i landet, pengar som i första hand ska användas till föreningarnas ungdomssatsningar. Hur pengarna fördelas mellan föreningarna avgör Svenska Spels kunder.

 

Svenska Spel vill stötta engagemanget i svensk idrott. Genom att erbjuda möjligheten för kunden att själv besluta om vilken förening/idrott man vill sponsra, skapas en större delaktighet för svensk idrott. Förhoppningen är också att spelupplevelsen blir starkare och mer personlig. Vi vill med Gräsroten slå ett tydligt slag för svensk idrott, framförallt ungdomsidrotten. Det är både ett folkhälsointresse och ett sätt att bidra till återväxten av svenska elitidrottare. Gräsroten gör vårt mångåriga engagemang för svensk idrott tydligare.

 

Hur kan du som medlem i Korpen Motala stötta föreningslivet genom Svenska Spel?

Klicka här för att komma till Svenska Spels egna sida. Du behöver ett spelkort för att kunna välja förening som du vill sponsra och det gör du på Svenska spels hemsida.

Varje spel ger poäng som du kan ge till din förening och en gång varje år räknas poängen om i pengar och betalas ut till föreningen, som i sin tur kan använda dem för att satsa på exempelvis att utbilda unga ledare och förbättra i föreningens verksamhet.

I slutänden gynnar detta både dig som medlem och föreningen med andra ord.

 

Välkommen du också!

Uppdaterad: 20 MAJ 2015 08:32 Skribent: Camilla Berglund

boka_pass_rundat

 

 

instagram logga

 

I vår lokal finns...

Hjärtstarter

benify_130x40 (1) 

                                                                   Bildresultat för wellnet logga  

  

Postadress:
Korpförening Motala - Korpen
Östermalmsgatan 13
59135 Motala

Kontakt:
Tel: 0141215911
E-post: This is a mailto link

Se all info