Hoppa till sidans innehåll

Testa badminton gratis!


 

Från 13 år och uppåt har du möjlighet att komma och prova Badminton gratis hos oss! Det är en fördel om du kommer tillsammans med en kamrat, kollega eller bekant, då det krävs minst 2 spelare för att få igång ett spel.

Varje lördag, med start vecka 3, är du välkommen till Mariebergshallen i Motala. Inneskor är ett måste. Nät, rack och boll finns på plats om du inte har eget. Obs! Ingen träningstid följande datum: 11/4. Sista tillfället är den 25/4.

Ingen anmälan krävs, men du ska vara på plats klockan 14.45 så du kan gå in med ansvarig ledare. Ledaren kommer be om dina kontaktuppgifter, detta för att vi ska veta vilka som deltar i vår verksamhet.

När du provat 5 ggr och vill fortsätta ska du besöka vår reception på Östermalmsgatan 13 och köpa ett medlemskap för 100:-/ år. Då täcks du av vår försäkring om något skulle hända dig under träningen. Du kan också maila This is a mailto link och be om en faktura för medlemskap den vägen.

Väl inne hallarna finns ledare som guidar dig tillrätta och finns till hands om du skulle behöva hjälp. Målet är i första hand att ha kul! Skulle du fastna för detta så finns möjlighet att anmäla sig till diverse cuper runt om i Östergötland b la som olika Korpförenngar anordnar. Till hösten år 2020 kan du även anmäla dig till seriespel i Motala.

Välkommen!

Uppdaterad: 05 SEP 2019 16:45 Skribent: Camilla Berglund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpförening Motala - Korpen
Östermalmsgatan 13
59135 Motala

Kontakt:
Tel: 0141215911
E-post: This is a mailto link

Se all info