Hoppa till sidans innehåll

Hälsokurser


Våra Hälsokuser riktar sig till enskilda individer som vill förbättra/utveckla sin hälsa. För arbetsplatser som vill satsa på hälsan för sin personalen är våra Hälsokurser ett utmärkt alternativ. Hälsokurserna löper över en längre tid.

 

Kom igång grupp

För de som behöver hjälp med att komma igång med motion, ändra matvanor och skapa sig ett lite sundare leverne. En allmänt hållen kurs som arbetar med hälsan i ett brett perspektiv.

 

Viktgrupp

Denna kurs vänder sig till personer som har några kilon för mycket. Här arbetare vi med tankar, känslor och beteenden i samband med mat och motivation. Viktgruppen utgår från Ingela Melins metod ( utbildningsansvarig på överviktsenheten, Huddinge universitetssjukhus ).

 

Tobaksavvänjning

Få hjälp att i grupp förberenda tobakstoppet och bli medveten om beteendet kring tobaksberoende. Kursen kan medföra att deltagarnas val av tobakavvänjningsmedel blir mycket enklare, vilket i sin tur ökar sannolikheten att bli tobaksfri.

 

Kurserna riktar sig till 10-15 deltagare och en viktig del är gruppdiskussioner och erfarenhetsutbyte. Samtliga kurser kan bedrivas på er arbetsplats alternativt i våra lokaler.

 

För mer information kontakta Sporthuset på 0141-21 59 11.

Uppdaterad: 01 SEP 2015 14:22

Postadress:
Korpförening Motala - Korpen
Östermalmsgatan 13
59135 Motala

Kontakt:
Tel: 0141215911
E-post: This is a mailto link

Se all info